Na de successen van de afgelopen jaren organiseert de Lionsclub Tholen vrijdag 17 november 2017 voor de zesde keer een fantastische interactieve quiz. In een geweldige ambiance strijdt u met uw team, bestaande uit collega’s van uw onderneming, vereniging, instelling of gewoon een vriendengroep tegen andere teams.
Op een groot videoscherm leggen wij de teams allerlei soorten vragen voor. De vragen kunnen gaan over vrijwel alle onderwerpen zoals bijvoorbeeld muziek, cultuur, politiek, lokale zaken, sport, techniek, showbizz, kunst, reizen, algemene ontwikkeling, enzovoort.

Voor deelname is geen specifieke kennis of kunde noodzakelijk. Juist een team met veel variatie in leeftijd is in het voordeel. Gedurende de avond stellen wij u heel veel vragen en uw antwoorden beoordelen we regelmatig zodat we op vaste momenten de tussenstand kunnen tonen.
Als team zit u gedurende de quiz bij elkaar aan tafel en u kunt een hapje of een drankje bestellen. Na de quiz en in de pauze is er volop gelegenheid andere deelnemers te spreken en over de diverse vragen na te praten. Het winnende team bieden wij natuurlijk de gelegenheid het succes te vieren. Naast een huldiging op het podium is er voor het winnende team een prachtige wisselbeker en natuurlijk de eeuwige roem.

Het inschrijfgeld voor deze avond is € 125,= per team. Een team bestaat uit maximaal 6 personen. De eventuele hapjes en drankjes gedurende de avond komen voor uw eigen rekening. De opbrengst van deze uitdagende en gezellige avond komt geheel ten goede aan het goede doel.

U doet toch ook mee? Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de Kennis Quiz en zo mee te strijden om de titel “Slimste team van Tholen”. De locatie is De Meulvliet in Tholen en inschrijven doet u door dit inschrijfformulier te retourneren of door een mailbericht te sturen aan: lionstholen@gmail.com onder vermelding van het aantal leden van uw team en de naam van de contactpersoon. Uiteraard mogen er per bedrijf, vereniging, groep of instelling ook meerdere teams inschrijven. Ook uw eventuele vragen kunt u naar dit emailadres sturen.

17 november 2017 in De Meulvliet in Tholen, de zaal gaat om 19:00 uur open
Het belooft weer een gezellige en leerzame avond te worden.

Volgorde: